Nyheter

Enkelt bilsalg, nå også i Oslo!

Hele tre nye lokasjoner

Ikke nok med at vi starter i Oslo, gjør vi et såpass stort innhopp, at vi starter med hele tre avdelinger. Nå finner du oss på Lambertseter Senter, Strømmen Storsenter og Sandvika Storsenter i Osloregionen.

Car4Sale gjør kjøp og salg av bil enkelt og bekymringsløst. Tjenesten er nå også tilgjenlgeig på flere lokasjoner i Oslo. Se lokasjoner her

Oppstart allerede 12. april

Dersom du har bestemt deg for å selge bilen  trenger du ikke å vente lenge. Allerede fra 12. april er Car4Sale sine avdelinger i Oslo klar for å selge din bil. Klargjøring for salg tar omrking to timer, basert på hvilken bil du har. Vi holder til på Norges største kjøpesentre, slik at det er nok å finne på i mellomtiden.

Vi selger bilen din, mens du utfører helgehandelen.

Bruk bilen i salgsperioden.

Etter 1-2 timer er bilen din vasket utvendig og innvendig. Vi har også gjort oss notater av bilens tilstand og servicehistorikk. Bilen blir så fotografet, mens den er rein. Alt på samme sted. Du kan så hente bilen og bruke den igjennom salgsperidoen. Videre ringer vi når bilen er solgt. Vi arrangerer ikke visning før finansiering er på plass.

Hva kan min bil selges for?

Prøv vår gratis verdivurdering og finn ut hva din bil kan selges for. Fyll ut litt informasjon om bilen din og vi gir deg et kostnadsfritt prisestimat. Finn ut hva din bil kan selges for på www.car4sale.no/verdivurdering

Apr 2019

Selge bilen? Vi gir deg en gratis verdivurdering

km
+47
Takk for din verdivurdering!
Du vil snart høre fra en av våres hyggelige produktspesialister for en gjennomgang av markedet.
Det ser ut til at noe gikk galt! Prøv igjen...

Andre artikler

Bilhjelp
Hvordan estimere bruktbilpris?

Thursday, September 13, 2018

Nyheter
Enkelt bilsalg, nå også i Oslo!

Thursday, September 13, 2018

Kjøp
Model 3 som eneste bil

Thursday, September 13, 2018

Vis alle innlegg