Kjøp

Model 3 som eneste bil

Mye bil for pengene.

Tesla model 3 kjennetegenes av mange som en lynkjapp bil som ikke spiser opp hele lommeboken. Den gjør unna 0-100 på kun 3,4 sekunder, men hvordan gjør den unna hverdagen som eneste bil? 

Sparker tilbake

I mars leverte Tesla hele 5300 nye Model3, men det er nok mange som fortsatt sitter på gjerdet med tanke på bestillingav Tesla-nykommeren. Av de vi har vært i kontakt med, er det ofte tvilen om deter verdt å gi slipp på gode gamle stasjonsvognen, for å fylle en Model 3 med barnog bagasje på vei til hytten. Om det ikke står på plassen, kan vi med en gangsi at dette er mye bil for pengene. Her får du ytelser som ikke lignerprislappen. Om du gir den et lite spark på høyre pedal, får du fort et spark iryggen tilbake. Bilen setter i gang med sin enorme akselerasjon og du er oppe irakettfart på ingen tid.

Tesla model 3 føles enormt rask, 0-100km/t gjøres unna med et sug i magen på latterlige 3,4 sekunder.

Hverdagshelt?

Det er lett å bli forelsket i Model 3, men hvordan er den om du kun skal eie én bil? Da vi testkjørte bilen, merket vi fort at dette kunne bli trangt for familier med eldre barn. Baksetene er lave og trange. Tenker du å tilbringe hele påsken på fjellet, kan det være lurt å investere i vaskemaskin på hytten. Du får ikke mange baggene inn i bagasjerommet, som forøvrig kun leveres uten elektroniske lukke- og åpnemuligheter.
I følge Tesla innbærer det å eie en tesla, at du kjører et av de mest avanserte, best ytende og sikreste kjøretøyene på markedet. Dersom du er uenig i dette, eventuelt at du opplever at en Model 3 blir for eksempel liten kan du returnere den innen 7 kalenderdager.

Har du bestilt Model 3?

Dersom du er en av mange som har bestilt deg ny bil hjelper vi deg selvsagt med salget av din gamle. Undersøk enkelt hva din bil kan selges for uten kostnader på www.car4sale.no/verdivudering

Mar 2019

Selge bilen? Vi gir deg en gratis verdivurdering

km
+47
Takk for din verdivurdering!
Du vil snart høre fra en av våres hyggelige produktspesialister for en gjennomgang av markedet.
Det ser ut til at noe gikk galt! Prøv igjen...

Andre artikler

Bilhjelp
Omregisteringsavgift 2021

Thursday, September 13, 2018

Bilhjelp
Hvordan estimere bruktbilpris?

Thursday, September 13, 2018

Kjøp
Bør du kjøpe eller lease din neste bil?

Thursday, September 13, 2018

Kjøp
Model 3 som eneste bil

Thursday, September 13, 2018

Vis alle innlegg