Kjøp

Model 3 som eneste bil

Mye bil for pengene.

Tesla model 3 kjennetegenes av mange som en lynkjapp bil som ikke spiser opp hele lommeboken. Den gjør unna 0-100 på kun 3,4 sekunder, men hvordan gjør den unna hverdagen som eneste bil? 

Sparker godt

I mars leverte Tesla hele 5300 nye Model 3, men det er nok mange som fortsatt sitter på gjerdet med tanke på bestilling av Tesla-nykommeren. Av de vi har vært i kontakt med, er det ofte tvilen om det er verdt å gi slipp på gode gamle stasjonsvognen, for å fylle en Model 3 med barn og bagasje på vei til hytten. Om det ikke står på plassen, kan vi med en gang si at dette er mye bil for pengene. Her får du ytelser som ikke ligner prislappen. Om du gir den et lite skyv på høyre pedal, får du fort et spark i ryggen tilbake. Bilen setter i gang med sin enorme akselerasjon og du er oppe i hastigheter på feil side av fartsgrensen.

Tesla model 3 føles enormt rask, 0-100km/t gjøres unna med et sug i magen på latterlige 3,4 sekunder.

Hverdagshelt?

Det er lett å bli forelsket i Model 3, men hvordan er den om du kun skal eie én bil? Da vi testkjørte bilen, merket vi fort at dette kunne bli trangt for familier med eldre barn. Baksetene er lave og trange. Tenker du å tilbringe hele påsken på fjellet, kan det være lurt å investere i vaskemaskin på hytten. Du får ikke mange baggene inn i bagasjerommet, som forøvrig kun leveres uten elektroniske lukke- og åpne muligheter.

I følge Tesla innbærer det å eie en tesla, at du kjører et av de mest avanserte, best ytende og sikreste kjøretøyene på markedet. Dersom du er uenig i dette, eventuelt at du opplever at en Model 3 blir for liten kan du returnere den innen 7 kalenderdager.

Har du bestilt Model 3?

Dersom du er en av mange som har bestilt deg ny bil hjelper vi deg selvsagt med salget av din gamle. Undersøk enkelt hva din bil kan selges for uten kostnader hos oss.

Mar 2019

Selge bilen? Vi gir deg en gratis verdivurdering

{bilnavn} {årsmod}
km
+47
Ups! Tlf må være et mobilnummer
Takk for din verdivurdering!
Du vil snart høre fra en av våres hyggelige produktspesialister for en gjennomgang av markedet.
Det ser ut til at noe gikk galt! Prøv igjen og se over input...

Andre artikler

Bilhjelp
Omregisteringsavgift 2022

Thursday, September 13, 2018

Kjøp
MVA på elbil i 2023

Thursday, September 13, 2018

Bilhjelp
Omregisteringsavgift 2021

Thursday, September 13, 2018

Bilhjelp
Hvordan estimere bruktbilpris?

Thursday, September 13, 2018

Kjøp
Bør du kjøpe eller lease din neste bil?

Thursday, September 13, 2018

Vis alle innlegg