Ofte stilte spørsmål

Hvordan er tidslinjen for salg av bil?

Bruk knappen under for å se hvordan vi selger din bil.

Tidslinje for salg
Hvordan er tidslinjen for kjøp av bil?

Bruk knappen under for å se hvordan det er å kjøpe bil.

Tidslinje kjøp
Må jeg vaske og klargjøre bilen selv?

Du trenger ikke å vaske bilen selv. Vi er opptatt av profesjonalitet i alle ledd. Med dette  sørger vi for at bilen tar seg godt ut, både ved fotografering og salg. Vask tar vi derfor gjennom dyktige samarbeidspartnere.

Hvordan følger jeg med på salget?

Vi har utviklet en egen løsning som vi kaller "Din side". Her kan du følge med og styre ditt bilsalg. Innlogging til din side, blir automatisk opprettet når du blir kunde hos oss.

Når blir bilen annonsert?

Det tar som regel 1-2 virkedager fra klargjøring, til bilen er annonsert på Finn.no. Ved høytider og ferieperioder, kan det ta noe lengre tid.

Hvor lang er salgsperioden?

Gjennomsnittlig tar det et kvartal å selge en bil i Norge. Dette varierer noe basert på hvilken bil som selges. Vanligvis selger vi bilen mye fortere enn snittet i Norge. En av grunnene til dette er at vi som forhandler har en del goder å tilby kjøper. Vi tenker da på finansiering, forsikring, garanti og mer.

Hva kan min bil selges for? 

Vi tilbyr alle en uforpliktende og kostnadsfritt prisestimat av din bil. Prøv ut vår verdivurdering og få svar i løpet av få strakser. www.car4sale.no/verdivurdering.

Er det garanti på bilene dere selger?

De fleste biler kan selges med garanti, men hovedregelen er alle biler yngre enn 20år/ 300.000km kan leveres med garanti. Er det nybilsgaranti på bilen fra fabrikk, følger denne i de fleste tilfeller til ny eier. Er bilen utenfor nybilsgarnti kan man kjøpe med garantier som varer opp til tre år.

Kan jeg selge bilen selv samtidig?

Når vi skal annonsere og selge ditt kjøretøy, kan du ikke selge bilen samtidig på egenhånd. Grunnen til dette, er at vi ikke skal risikere å selge samme bil til to personer. I tillegg vil det ødelegge prisen for din bil, da det blir to like biler som konkurrerer mot hverandre.

Kan jeg bruke bilen i salgsperioden?

I salgsperioden kan du som selger bruke bilen. Bilen blir så klargjort for visning på nytt når vi finner en som er interessert til bilen.

Hva koster det å selge bilen gjennom dere?

Når bilen er solgt, tar vi 11.990 kr for transaksjonen av ditt kjøretøy. Om det ikke blir noe transaksjon, trenger du ikke å bekymre deg for å måtte betale (et lite bruddgebyr tilkommer om salgsprosess ønskes avsluttet innenfor avtaletiden.). Når bilen skal inn til klargjøring dekkes det klargjøringskostnad direkte til vår samarbeidspartner. Denne varierer fra 990kr basert på hva arbeid bilen behøver.

Hvor lenge skal dere selge bilen for meg?

Vi selger bilen din så lenge du ønsker. Om du derimot skulle velge å selge bilen på egenhånd, har vi en generell avtaletid. Vi kan også sette opp kortere avtaletid om du venter ny bil eller må ha solgt bilen innen en gitt dato.

Dekker honoraret omregistrering?

Om vi også skulle dekket omregistrering i honoraret, ville vi måtte satt opp prisen ut i fra hva bil du har. Dette vil vi ikke, så det er lagt utenfor honoraret, og vil komme utenom. Ønsker du å se hva omregistreringen for din bil er, har Skattetaten en komplett oversikt: https://www.skatteetaten.no/person/avgifter/bil/eierskifte/.

Bestemmer dere hva bilen skal selges for?

Sammen med deg, blir vi enige om rammene for salget av din bil. Vi har ikke signaturrett på transaksjonen, så den må godkjennes med din BankID. Lettere sagt, nei, vi bestemmer ikke salgsprisen, du er den endelige beslutningstakeren.

Har dere mulighet til å levere/ frakte biler?

Ja! Vi har muligheten til å frakte bilen til deg. Vi kan frakte bilen til der du bor. Send oss en mail til post@car4sale.no om du ønsker prisestimat på levering av din nye bil.

Fraktprosess
Hva skjer ved reklamasjon på en bil solgt gjennom dere?

Skulle det bli slik at kjøper reklamerer på kjøpet og ønsker feil rettet, vil vi forhandle mellom partene som en tredjepart. Reklamasjonsretten gir kjøper mulighet til å reklamere på skjulte feil og mangler. Det vil si at det er viktig å være ærlig når du gir oss opplysninger om feil og mangler på din bil. At bilen gjenspeiler bruk i forhold til alder og kilometerstand, skal alltid taes i betrakting. Les mer om reklamasjon her: https://www.forbrukerradet.no/forside/bil/kjop-og-salg-av-bil/misfornoyd-med-kjop/

Hva om jeg ikke finner svar på det jeg lurer på her?

Om du ikke har funnet svar på ditt spørsmål, så ønsker vi gjerne å hjelpe deg. Du kan nå oss på e-post, chat og telefon. Se våre kontaktdata nederst på siden.

Selge bilen? Vi gir deg en gratis verdivurdering

{bilnavn} {årsmod}
km
+47
Ups! Tlf må være et mobilnummer
Takk for din verdivurdering!
Du vil snart høre fra en av våres hyggelige produktspesialister for en gjennomgang av markedet.
Det ser ut til at noe gikk galt! Prøv igjen og se over input...

Samarbeidspartnere

Som godkjent bruktbilforhandler kan du føle deg trygg både som kjøper og selger. Car4Sale med våre samarbeidspartnere sørger for at kjøp og salg av bil er enklere enn noen gang før.

Nordea LogoHandz On LogoGjensidige LogoBankIDFinn.no logoStatense vegvesen