Våre lokasjoner

Sandvika Storsenter

Brodtkorbsgate 7, 1338 Sandvika
Akershus - Bærum
Sandvika Storsenter er Norges største kjøpesenter målt i omsetning. Her er vi lokalisert sammen med Handz On Autocare i det gamle parkeringsanlegget. Senteret ligger et kvarters kjøring fra Oslo sentrum. Kommer du fra OSL-Gardermoen, kan du enkelt ta toget til Sandvika Stasjon som kun er et steinkast unna senteret.

Metro Senter

Bibliotekgata 30, 1473 Lørenskog
Akershus - Lørenskog
Metro er et kjøpesenter i Lørenskog med over 100 butikker og spisesteder. På denne lokasjonen holder vi til sammen med Handz On Autocare. Kommer du kjørende, er det lettest tilkomst ved å kjøre ned i parkeringshuset ved Esso og Dominos Pizza. Med kollektiv er det gode forbindelser både mot Gardermoen og Oslo Sentrum.

Strømmen Storsenter

Støperiveien 5, 2010 Strømmen
Akershus - Skedsmo
Strømmen Storsenter er Norges største kjøpesenter målt i butikker. Her er vi lokalisert sammen med Handz On Autocare i det gamle parkeringshuset (P3). Senteret ligger ca. 20 minutter fra Oslo sentrum og 30 minutter fra Oslo lufthavn. Kommer du med kollektivtransport, ligger senteret få meter fra Strømmen stasjon. Her går både buss og tog.

Hamar

Gjerluvegen 1D, 2320 Furnes
Furnes - Hamar
I Hamar finner du oss hos smart Repair Bilpleie. Smart Repair er er en rask og rimelig måte å reparere lettere skader på kjøretøy. På denne avdelingen kan vi derfor tilby gunstige priser på å utbedre bruksmerker før salg. Avdelingen finner du vegg i vegg med andre bilforhandlere og NAF.

Lagunen Storsenter

Laguneveien 1, Rådal
Hordaland - Bergen
Lagunen er Norges største kjøpesenter. Her holder vi til sammen med Handz On i parkeringshuset med Shell og McDonald's. Storsenteret ligger få minutters kjøring fra Bergen sentrum og Flesland lufthavn. Det er gode klollektivforbindelser til senteret. Bybanen går hyppig til Bergen sentrum eller Flesland.

Forus Handz On

Fabrikkveien 2
Stavanger
I Stavanger finner du oss hos Handz On Autocare som spesialiserer seg på bilpleie. Her kan man få alt i fra vask til keramisk coating i Forus Næringspark.

Sørlandssenteret

Barstølveien 35, 4636 Kristiansand
Vest-Agder - Kristiansand
Sørlandssenteret er et kjøpesenter lokalisert i næringsområdet Sørlandsparken i Kristiansand. Her finner du oss sammen med Handz On Autocare i parkeringshuset under Coop OBS hypermarked. Sørlandssenteret er godt tilknyttet kollektivnettverket i Kristiansand. Fra flyplassen Kjevik, er det kun en kort kjøretur.

Åsane Storsenter

Åsane Senter 42, Bygg A, 5116 Ulset
Åsane / Bergen
Handz On Åsane er samlokaliserte med Ryds bilglass og ligger rett ved side av Sumo på Åsane Storsenter.

Selge bilen? Vi gir deg en gratis verdivurdering

{bilnavn} {årsmod}
km
+47
Ups! Tlf må være et mobilnummer
Takk for din verdivurdering!
Du vil snart høre fra en av våres hyggelige produktspesialister for en gjennomgang av markedet.
Det ser ut til at noe gikk galt! Prøv igjen og se over input...