Våre lokasjoner

Vinterbro Senter

Sjøskogenveien 7, 1407 Vinterbro
Akershus - Ås
Ved Vinterbro senter finner du oss sammen med Handz On i parkeringshuset. Vinterbro ligger rundt 20-30 minutter unna Oslo sentrum med bil og buss (rett i nærheten av Tusenfryd fornøyelsespark.

KUBEN Senter

Kong Ringsgate 1, 3510 Hønefoss
Buskerud - Hønefoss
KUBEN ligger midt i Hønefoss sentrum. Her ligger vi lokalisert sammen med Handz On Autocare i parkeringshuset. Senteret er lett tilgjengelig om du kommer fra Oslo, Hallingdal, Modum, Valdres eller Hadeland. Både buss og tog stopper i umiddelbar nærhet til KUBEN.

Metro Senter

Bibliotekgata 30, 1473 Lørenskog
Akershus - Lørenskog
Metro er et kjøpesenter i Lørenskog med over 100 butikker og spisesteder. På denne lokasjonen holder vi til sammen med Handz On Autocare. Kommer du kjørende, er det lettest tilkomst ved å kjøre ned i parkeringshuset ved Esso og Dominos Pizza. Med kollektiv er det gode forbindelser både mot Gardermoen og Oslo Sentrum.

Sørlandssenteret

Barstølveien 35, 4636 Kristiansand
Vest-Agder - Kristiansand
Sørlandssenteret er et kjøpesenter lokalisert i næringsområdet Sørlandsparken i Kristiansand. Her finner du oss sammen med Handz On Autocare i parkeringshuset under Coop OBS hypermarked. Sørlandssenteret er godt tilknyttet kollektivnettverket i Kristiansand. Fra flyplassen Kjevik, er det kun en kort kjøretur.

Sandvika Storsenter

Brodtkorbsgate 7, 1338 Sandvika
Akershus - Bærum
Sandvika Storsenter er Norges største kjøpesenter målt i omsetning. Her er vi lokalisert sammen med Handz On Autocare i det gamle parkeringsanlegget. Senteret ligger et kvarters kjøring fra Oslo sentrum. Kommer du fra OSL-Gardermoen, kan du enkelt ta toget til Sandvika Stasjon som kun er et steinkast unna senteret.

Strømmen Storsenter

Støperiveien 5, 2010 Strømmen
Akershus - Skedsmo
Strømmen Storsenter er Norges største kjøpesenter målt i butikker. Her er vi lokalisert sammen med Handz On Autocare i det gamle parkeringshuset (P3). Senteret ligger ca. 20 minutter fra Oslo sentrum og 30 minutter fra Oslo lufthavn. Kommer du med kollektivtransport, ligger senteret få meter fra Strømmen stasjon. Her går både buss og tog.

Lagunen Storsenter

Laguneveien 1, Rådal
Hordaland - Bergen
Lagunen er Norges største kjøpesenter. Her holder vi til sammen med Handz On i parkeringshuset med Shell og McDonald's. Storsenteret ligger få minutters kjøring fra Bergen sentrum og Flesland lufthavn. Det er gode klollektivforbindelser til senteret. Bybanen går hyppig til Bergen sentrum eller Flesland.

Selge bilen? Vi gir deg en gratis verdivurdering

km
+47
Takk for din verdivurdering!
Du vil snart høre fra en av våres hyggelige produktspesialister for en gjennomgang av markedet.
Det ser ut til at noe gikk galt! Prøv igjen...