Fraktprosess

Slik er fraktprosessen når du har kjøpt med frakt på din bil.

Car4Sale icon Car4Sale ordner
Signering BankID

Papirarbeid og kontrakter

Vi forbereder og klargjør dokumentene for signering ved hjelp av BankID. Du vil motta en lenke hvor du kan lese gjennom innholdet før du enkelt og trygt signerer ved bruk av din BankID.

Du ordner
BankID logo

Signer elektronisk

Du signerer salgskontrakten ved hjelp av din BankID-brikke eller BankID-app. Kontrakten blir deretter sendt til deg elektronisk, noe som fjerner behovet for å oppbevare papirdokumenter.

Car4Sale icon Car4Sale ordner

Betaling

Vi sørger for at alle pengeoverføringer og bankgarantier er ordnet før bilen innleveres for frakt. Betalingen kan innebære finansiering, bankoverføring eller en kombinasjon av begge. Det er viktig å være nøye i denne prosessen. For å sikre både din og kjøpers trygghet ved betaling, benytter vi en kundekonto.

Car4Sale icon Car4Sale ordner
Car4Sale trailer

Oppsett av frakt

Vi håndterer all logistikk knyttet til organisering av frakt. Du vil bli holdt informert underveis i prosessen, både av oss og av fraktselskapet. Som oftest benytter vi en fraktpartner som tilbyr sporing av bilen, slik at du kan følge bilens reise.

Car4Sale icon Car4Sale ordner
Car4Sale trailer

Omregistrering

Bilen blir hentet i Statens Vegvesens datasystemer og forberedes for omregistrering til den nye eieren. I denne prosessen tar vi også hånd om betaling av omregistreringen, i samsvar med vilkårene i kontrakten.

Du ordner

Henting av bil

Fraktselskapet vil gi deg beskjed når bilen kan hentes fra terminalen eller hentepunktet. På stedet vil du motta nøklene, og bilen vil være klar til bruk. I begynnelsen bruker du et midlertidig vognkort, som senere byttes ut med det originale når du mottar det i posten fra Statens vegvesen (SVV).

;