Salgsprosess

La oss vise deg hvor enkelt og trygt bilsalg faktisk kan være.

Du ordner

Klargjøring

Du leverer bilen for klargjøring hos avtalt avdeling til avtalt tidspunkt. Før du ankommer, registrerer du deg som kunde via den tilsendte lenken. Se videoen for en enkel gjennomgang av prosessen. Klargjøring, som inkluderer vanlig vask, tar normalt 1-2 timer. Hvis det er avtalt polering eller andre tjenester, kan det ta litt lenger tid før bilen er klar for henting.

Car4Sale icon Car4Sale ordner
Svamp

Vask og fotografering

Bilen blir nøye vasket før den er klar for fotografering. Det anbefales å levere bilen så ryddig som mulig. Hvis du har barneseter eller andre gjenstander i bilen, bør du fjerne disse før bilen skal vaskes og fotograferes.

Du ordner

Utfylling av egenmelding

Et enkelt skjema fylles ut på bare noen minutter for å informere om eventuelle feil og skader du kjenner til. Dette gjøres enkelt via "Din Side". Hvis du trenger hjelp underveis, står våre produktspesialister klare til å bistå deg.

Car4Sale icon Car4Sale ordner
Svamp

Annonsering

Vi utarbeider en attraktiv annonse for bilen din, som inkluderer all nødvendig informasjon en potensiell kjøper ønsker å finne. Utstyrslisten og annen relevant informasjon vil også bli lagt ved i annonsen.

Car4Sale icon Car4Sale ordner

Kundekontakt og henvendelser

Våre dyktige selgere arbeider systematisk for å sikre et vellykket bilsalg. Vi forhandler og identifiserer optimale løsninger for potensielle kjøpere, noe som øker sjansen for at de velger nettopp din bil. Du vil bli holdt oppdatert gjennom hele prosessen og varslet umiddelbart når en interessert kjøper er i sikte.

Nesten solgt!

Som regel er det visning på bilene som selges, men det er heller ikke sjeldent at de skal med frakt. Bruk knappene for å se forskjellige utfall.

Selge bilen?Vi gir deg en gratis verdivurdering!

Skiltmerke Norge

km

;