Ledige stillinger

Produktspesialist - fulltid

Bli med og jobb hos Car4Sale

Vi utlyser ingen stillinger nå, men tar fortsatt i mot søknader. Er du et godt tilskudd til laget, send oss gjerne en søknad.

Søknadsfrist 12. Februar

Informasjon om stillingen

Car4Sale er Norges største megler av bil og har som mål å gjøre bilsalget så enkelt som mulig. Vi er et digitalt og lekent bilmeglerhus som selger biler i hele Norge fra vårt hovedkontor i Bergen på Kokstad. Gjennom gode digitale løsninger og dyktige ansatte leverer vi en sømløs salgs- og kjøpsprosess for alle typer biler.

Er du bilinteressert og har forkjærlighet for salg og kundeservice? Ser du etter en spennende stilling i et innovativ og tech-drevet selskap i bilbransjen? Car4Sale søker et friskt tilskudd til familien for å ta bilbransjen til nye høyder. Bli en del av et ungt, dedikert og sosialt team som står på for å gi kundene den beste bilkjøps- og -salgsopplevelsen.

Eksempler på arbeidsoppgaver

- Ta i mot henvendelser for de som skal selge bil
- Følge opp kunder i salgsprosessen
- Oppretting av salgsannonser
- Delta i et energisk og spennende team
- Bistå andre deler av salgsprosessen

Hvem ser vi etter?

Vi søker etter en person som har en stor interesse for å snakke med mennesker og har evnen til å bygge relasjoner med kunder. En god kommunikator, både skriftlig og muntlig, hvor flytende norsk og høyt nivå i engelsk er et must. Den vi søker har høy motivasjon og er selvgående i arbeidet sitt. Du er resultatorientert og løsningsorientert, med evnen til å tenke utenfor boksen med en nysgjerrig holdning. Vi ser etter noen som kan jobbe dedikert og effektivt, men også ønsker en sosial arbeidsplass med takhøyde og humor. Erfaring og interesse for bil er en fordel, men ikke et krav.

Hva tilbyr vi?

Vi tilbyr en dynamisk arbeidsplass som gir deg mulighet til å utvikle dine ferdigheter. Du vil ha tilgang til gode elektroniske hjelpemidler for å utføre arbeidet ditt effektivt både på og utenfor kontoret. På arbeidsplassen serverer vi enkel lunsj hver dag og så mye kaffe du orker. Vi arrangerer hyppige teambuilding-aktiviteter og arrangementer for å skape et sosialt og sammensveiset arbeidsmiljø. Våre moderne og nyoppussede lokaler bidrar til en hyggelig arbeidsatmosfære. Hos oss får du en rolle med frihet under ansvar til fastlønn med gode vekstmuligheter.

Send inn søknad:

Du kan også sende en søknad som epost til stilling@c4s.no. Svar på samme spørsmål som under.
Maks 10MB.
Laster opp...
fileuploaded.jpg
Maks filstørrelse er 10 MB.
Takk for din søknad!
Oida, noe gikk galt... Prøv igjen eller send på e-post.