Hjemmevisning

Hjemmevisning med Car4Sale skal være trygt og enkelt. Her får du et raskt innblikk i hvordan din visning vil være.

Car4Sale icon Car4Sale ordner
Hjemmevisning

Oppsett av visning

Vi avklarer tid og sted for visningen mellom partene, og begge vil motta relevant informasjon og invitasjoner.

Du ordner
Visning på mobil

Prøvekjører forhåndsregistrerer seg

Prøvekjøreren vil motta en lenke hvor det er nødvendig å registrere informasjon før prøvekjøringen. Når informasjonen er registrert, vil selgeren automatisk få beskjed om at alt er i orden på sin mobil. Her vil også navn og telefonnummer til prøvekjøreren være opplyst.

Du ordner
Kart hjemmevisning

Møt opp til avtalt tid og sted

Bilen vil være klar for visning og selgeren skal ha klargjort og ryddet den. Hvis du har problemer med å finne frem, kan Google Maps være til god hjelp.

Du ordner
Bil visning

Prøvekjøring

Vi har satt av omtrent 30 minutter hvor du kan teste bilen på veien og bli bedre kjent med den. Ta en kort tur og kjenn på bilens egenskaper. Etter kjøreturen kan du fortsatt ta en titt på bilen mens den står parkert. Hvis du har spørsmål både under og etter kjøringen, kan du kontakte oss på telefon når som helst. Vi står klare til å hjelpe.

Du ordner

Lever tilbake bil og nøkler

Når prøvekjøringen er ferdig, skal nøklene leveres tilbake til selgeren. Selgeren vil da markere at bilen er tilbake i hjemmevisningsportalen.

Car4Sale icon Car4Sale ordner
Bil visning

Vi ringer dere

Noen få øyeblikk etter at bilen er ferdig prøvekjørt og besiktiget, vil en produktspesialist ringe prøvekjørerer for å høre hvordan prøvekjøring har gått.

Car4Sale icon Car4Sale ordner
Signering BankID

Papirarbeid og kontrakter

Vi forbereder og klargjør dokumentene for signering ved hjelp av BankID. Dere vil motta en lenke hvor du kan lese gjennom innholdet før du enkelt og trygt signerer ved bruk av din BankID.

Du ordner
BankID logo

Signer elektronisk

Dere signerer salgskontrakten ved hjelp av din BankID-brikke eller BankID-app. Kontrakten blir deretter sendt til deg elektronisk, noe som fjerner behovet for å oppbevare papirdokumenter.

Car4Sale icon Car4Sale ordner

Betaling

Vi sørger for at alle pengeoverføringer og bankgarantier er ordnet før bilen forberedes for frakt og overlevering til den nye eieren. Betalingen kan innebære finansiering, bankoverføring eller en kombinasjon av begge. Det er viktig å være nøye i denne prosessen. For å sikre både din og kjøpers trygghet ved betaling, benytter vi en kundekonto.

Car4Sale icon Car4Sale ordner
Car4Sale trailer

Omregistrering

Bilen blir hentet i Statens Vegvesens datasystemer og forberedes for omregistrering til den nye eieren. I denne prosessen tar vi også hånd om betalingen for omregistreringen, i samsvar med vilkårene i kontrakten og kundevilkår.

Du ordner
Success

Gratulerer med handelen!

Når alt er i orden, vil begge parter motta en hentekode som bekrefter at salget er fullført. Kjøperen kan da ta med seg sin nye bil hjem. Selgeren vil få utbetalingen etter at eventuelle heftelser er nedbetalt, vanligvis innen 1-3 bankdager etter salget.

;