Personvernerklæring

Din tillit og ditt personvern er viktig for oss. Vi forstår viktigheten av å beskytte dine personlige opplysninger og forvalte dem på en ansvarlig og lovlig måte. Denne personvernerklæringen er utformet for å gi deg en klar og forståelig oversikt over hvordan vi samler, bruker, lagrer og beskytter dine personopplysninger i tråd med gjeldende personvernlover og -bestemmelser.

Hvordan informasjon innhentes?

Car4Sale samler inn personopplysninger gjennom skjemaer på våre nettsider. Det er frivillig å oppgi denne informasjonen, men vær oppmerksom på at manglende informasjon kan hindre oss i å tilby deg våre produkter eller tjenester.

Eksempler på informasjonskilder inkluderer:
- Skjemaer på nettsiden
- Brukeradferd på nettsiden

Hvordan lagres og slettes informasjonen?

Informasjon som samles inn gjennom skjemaer lagres i vårt CRM-system. Som bruker av vår nettside har du rett til å be om innsyn i personopplysningene vi behandler om deg og hvordan de behandles. Du kan også be om retting, sletting og begrensning i behandlingen av personopplysninger i henhold til personopplysningsloven. Informasjon slettes på forespørsel ved å kontakte oss.

Utlevering av informasjon til tredjepart?

Car4Sale deler ikke personopplysningene med eksterne tredjeparter. Imidlertid kan vi bruke underleverandører for å levere deler av våre tjenester. Disse underleverandørene kan behandle personopplysninger på vegne av Car4Sale, men alltid i samsvar med våre strenge krav til personvern og datasikkerhet.

;