Visning

Visning med Car4Sale skal være trygt og enkelt. Her får du et raskt innblikk i hvordan din visning vil være.

Du ordner

Registrer deg for prøvekjøring

For å registrere deg for prøvekjøring, kan du bruke mobiltelefonen din. Du vil motta en påminnelse via sms før visningen, og etter registrering vil du få tilsendt en hentekode på sms. Denne koden brukes til å hente ut bilnøklene på avdelingen.

Du ordner
Svamp

Møt opp til avtalt avdeling

Du ankommer avdelingen til avtalt tid, og bilen vil være klar for visning og prøvekjøring.

Du ordner
Svamp

Prøvekjøring

Det er satt av 30 minutter til å teste bilen på veien og bli bedre kjent med den. Ta en tur og kjenn på bilens egenskaper. Etter kjøreturen kan du ta en titt på bilen igjen på parkeringsplassen utenfor avdelingen. Hvis du lurer på noe underveis, står produktspesialistene klare til å svare på spørsmålene dine.

Du ordner

Sjekk bilen

Du vil få tilsendt en lenke til en sjekkliste på sms og e-post. Ønsker du å kjøpe bilen må du gå gjennom sjekklisten og godkjenne bilens tilstand.

Car4Sale icon Car4Sale ordner
Bil visning

Vi ringer deg

Etter at bilen er ferdig prøvekjørt og besiktiget, vil en produktspesialist ringe deg for en gjennomgang av hvordan prøvekjøringen har gått.

Car4Sale icon Car4Sale ordner
Signering BankID

Papirarbeid og kontrakter

Vi forbereder og klargjør dokumentene for signering ved hjelp av BankID. Du vil motta en lenke hvor du kan lese gjennom innholdet før du enkelt og trygt signerer ved bruk av din BankID.

Du ordner
BankID logo

Signer elektronisk

Du signerer salgskontrakten ved hjelp av din BankID-brikke eller BankID-app. Kontrakten blir deretter sendt til deg elektronisk, noe som fjerner behovet for å oppbevare papirdokumenter.

Car4Sale icon Car4Sale ordner

Betaling

Vi sørger for at alle pengeoverføringer og bankgarantier er ordnet før bilen innleveres for frakt. Betalingen kan innebære finansiering, bankoverføring eller en kombinasjon av begge. Det er viktig å være nøye i denne prosessen. For å sikre både din og kjøpers trygghet ved betaling, benytter vi en kundekonto.

Car4Sale icon Car4Sale ordner
Car4Sale trailer

Omregistrering

Bilen blir hentet i Statens Vegvesens datasystemer og forberedes for omregistrering. I denne prosessen tar vi også hånd om betalingen for omregistreringen, i samsvar med vilkårene i kontrakten.

Du ordner
Success

Gratulerer med ny bil!

Når alt er i orden vil du kunne ta med din nye bil hjem.

;